Зали за игри

Зала 1

Парти зала 1 е с точен адрес: гр. София, ул. Варна 3, Читалище Г.С.Раковски, ж.к. Света Троица. Вече няколко години работим за вас, направили сме много и най- различни партита, за да имате най- страхотните и щури моменти, когато празнувате вашите детски рождени дни, частни купони и всякакви други тържества.

  • При нас ще имате пълна свобода да празнувате вашите празници, както вие желаете, а ние ще ви помогне това да се получи най- добре.

Зала 2

Скъпи приятели, нашата парти зала 2 вече е с нов адрес: кв. Дървеница, бул. " Св. Климент Охридски" 17. Очакваме ви на новото място с голяма градина отвън, за да можете да организирате вашите събития и на открито. 

При нас имате пълна свобода на избор, как да празнувате вашите тържества, а ние ще ви помогнем това да се превърне в страхотен празник.

картичка
ПОКАНА ЗА ЗАЛА 1

Запази си час за парти и си свали безплатна покана, която да препратиш на всички приятели, които да присъстват на купона.

свали

картичка
ПОКАНА ЗА ЗАЛА 2

Запази си час за парти и си свали безплатна покана, която да препратиш на всички приятели, които ще присъстват на купона.

свали