Контакти

За резервации

Близо до Зала 1 се движи трамвай 11, автобуси 77 и 82, метро малко по- далече. За да ви помогнем и насочим можете да ни се обадите на 0878966451.

Близо до Зала 2 се движи трамвай 7, много автобуси и тролеи, минаващи по бул. Сливница и бул. Хр. Ботев. Обадете се на 0898517082 за помощ.


Зала 1


Зала 2